lördag 2 oktober 2010

Hej alla

Då var det dax att sätta igång med bloggen. Vi tyckte att en blogg var ett bra sätt att sprida ut att vi fanns. Eller rättare sagt, kommer att finnas. :-)
De senaste veckorna har vi varit upptagna med en massa pappersarbete, telefonsamtal m m. Att det skulle ta tid att få igång allt var vi ju beredda på men inte riktigt så lång tid som det tagit.  Vi har nu äntligen börjat kommit igång med webbutikens sida, vilket inte är så lätt som man först kan tro. Så det kommer att ta ett tag till innan butiken är i full gång och produkterna upplagda.
Så vem är vi?
Vi är två systrar som på olika sätt har känt av bristen i lokala butiker att tillgodose moderiktiga kläder för kvinnor i alla storlekar. Är man kort och nätt finns alternativet att gå på barnavdelningen, vilket inte för mig känts som ett lockande alternativ. Är man mer kurvig som kvinna så finns butiker som har kläder i ens storlek, dock är det inte lagt ner lika mycket energi på designen av de klädesplaggen och de upplevs ofta tråkiga och inte riktigt i tiden. Därför beslöt vi oss för att starta en klädesbutik på nätet med just denna inriktning, kläder för alla kvinnor oavsett storlek. Vi insåg däremot snabbt vår begränsning och beslöt oss att börja ta in de större storlekarna för att så småningom finna bra leverantörer med kläder i mindre storlekar.
Bloggen kommer att användas till att meddela information om butiken till våra kunder. Vi kommer även att lägga upp plagg vi tar in för er att kunna kommentera vilka ni gillar och inte gillar. Det blir som en kommunikations kanal mellan oss och våra kunder.
Vi hoppas att ni tittar in fler gånger för mer information om butiken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar