torsdag 7 oktober 2010

Uppdateringar

Då har vi snyggat till bloggen lite. Har lagt in oss på olika blogglistor för att fler ska hitta oss. VI finns även på facebook nu också, är bara att leta upp oss och gå med i vår grupp!! Bara sök på MaBelle så bör ni hitta oss.
Ni kanske undrar vad det är för kläder vi ska ta in till vår butik. Än så länge har vi hittat en del danska leverantörer som vi gillar, ex Zizzi, Zay som kommer från samma bolag.  Det var de leverantörer vi blev förtjusta i på modemässan i Köpenhamn. Tråkigt nog glömde vi kameran hemma, annars hade vi kunnat visa er lite av hur det såg ut där. Det vi gillade var att de hade kläder som var feminina, detaljerade och som följde modet. Det var inte många leverantörer på mässan som var inriktade på vad vi sökte efter och vi sprang runt ett par timmar på mässan men hittade ändå bara ett par stycken som vi gillade. Det visar ju också att våra åsikter om utbudet stämmer.
Det är inte helt lätt alltid att finna tid för allt som ska göras med företaget. Speciellt inte när man har ett ”vanligt” jobb att sköta samtidigt och familj m m. Men det var det valet vi gjorde för att slippa ta lån. Det viktiga är då att vara villig att lägga det mesta av sin fritid till att fixa med sådant som behövs för företaget. Åtminstone tills man kan (om man kan) försörja sig på det. Men så är det ju för alla nya företag! Det tar ju tid innan ett företag börjar bli lönsamt.
Så just nu sköts allt arbete med butiken, bloggen och annat företags relaterat hemifrån. Lägger in en bild på min sköna arbetshörna. I LOVE min imac. Om jag inte redan var gift så skulle den vara ett självklart val :-)
Ha det gott vänner!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar